וובינרים

upcoming webinars

גב' חגית לרנר

איך לחפש מחו"ל עבודה בישראל
עם גב' חגית לרנר Register now >>

Wednesday, Nov 14th, 2018

הוובינר יסקור את התהליך של חיפוש עבודה במגוון רחב של היבטים הקשורים בחיפוש עבודה ובתהליך הראיון בכללם:

  • תהליך גיוס מקובל בישראל על שלביו השונים
  • מתי נכול להתחיל לחפש
  • מבנה קורות חיים
  • הכירות עם ערוצי גיוס שונים ומה ההמלצה בנוגע לכל ערוץ
  • עבודה עם לינק אין
  • הכנה לראיון
  • קצת על שפת גוף
  • מה עושים אחרי הראיון והתנהלות לאורך כל תהליך הגיוס.

About the speaker

חגית לרנר היא המנהלת של Step uP – ייעוץ קריירה והשמות בתחומי מדעי החיים (מכשור רפואי, ביוטכנולוגיה וטכנולוגיות לחקלאות). היא מביאה איתה ניסיון של כ-15 שנים בגיוסים וליווי קריירה בתחומים אלה מתפקידים שונים אותם מילאה ובהם:

  • סמנכ"ל מש"א של Elcam medical – חברת מכשור רפואי
  • הקמה וניהול הסניף הצפוני של "אתוסיה" – חברת השמה להייטק וביוטק והובלת תחום הביוטק בחברה
  • ניהול הגיוס באפימילק – חברת הייטק המפתחת מערכת חמרה/תכנה לניהול רפתות
  • דירקטור משאבי אנוש בטרנדליינס, חממה טכנולוגית בתחום המכשור הרפואי וטכנולוגיות לחקלאות.

date and time

Wednesday, November 14th, 2018

2:00 – 3:00 pm Eastern Standard Time (EST)
11:00 am – 12:00 pm Pacific Standard Time (PST)
18:00 – 19:00 Greenwich Mean Time (GMT)
21:00 – 22:00 Israel Standard Time (IST)

להרשמה לוובינר איך לחפש מחו"ל עבודה בישראל

Want to watch a previous webinar?

goto our youtube channel
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן